Other Features
Recherche avancée
Other Features
Your search results

Visat Inversor Immobiliari Espanya

by Jérôme Marien on 29/09/2015
Visat Inversor Immobiliari Espanya

Per atraure els inversors estrangers , Espanya ha promulgat una nova Leye al setembre de 2013 per facilitar l’obtenció de permisos de residència per als estrangers, subjecte a certes condicions.

La « llei de suport a emprenedors i la seva internacionalització ” ha canviat de fet la llei d’immigració i ara ofereix un visat d’entrada o resident a estrangers ( no ciutadans de la UE ) amb la condició que facin una inversió en capital “significativa ” . Per tant, aquesta llei es refereix a diferents tipus d’inversió: financeres, immobiliàries o projectes empresarials.

Pel que fa al sector immobiliari , els inversors per la compra de propietats a Espanya per un valor igual o superior a 500.000 € podran rebre un visat de resident .

El sol•licitant haurà de demostrar la possessió d’un bé immoble proporcionant els certificats del Registre de la Propietat i les escriptures notarials corresponents a la propietat. Si un inversor aquest en tràmit i no hi hagi ja registrat els seus drets en el Registre de la Propietat, tindrà un termini de 60 dies per presentar les còpies certificades dels documents .

Un inversor immobiliari , que ja hagi obtingut un visat d’entrada , desitja quedar-se per un període de més d’un any a Espanya , pot ara demanar un permís de residència per al , el seu cònjuge i fill ( s ) .

Les conditionnes per obtenir un permís de residència són :
• No estar il•legalment a Espanya.
• Tenir més de 18 anys
• No tenir antecedents penals a Espanya i / o país de residència anterior en els últims cinc anys.
• Disposar d’una assegurança privat o públic amb una asseguradora autoritzada per operar a Espanya
• Comptar amb recursos suficients durant el període de residència a Espanya .
• Pagar el cost del permís o VISA

Per obtenir més informació sobre les condicions de veure el nostre article ” XXXX “

La validesa del permís de residència és de 2 anys i és renovable si es segueixen complint les condicions anteriors al moment de la renovació.

Aquesta llei va entrar en vigor 27 setembre 2013 .

Si vostè vol invertir en l’àrea de Barcelona , no dubti en contactar amb nosaltres .

Share

Compare